PLATA ONLINE CU CARDUL

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2).

Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii. Online cumparati rapid si in siguranta. Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, Montblancromania.com foloseste serviciile Banca Transilvania/NETOPIA mobilPayPentru finalizarea tranzactiei, trebuie introduse datele necesare autorizarii tranzactiei in platforma de plati NETOPIA mobilPay.

In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.

Plata se bazează pe un sistem securizat de procesare a tranzacțiilor online care oferă confidențialitate, siguranță și simplitate în achiziția produselor și serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul băncii, Montblancromania.com nu solicită și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

Toate comenzile sunt procesate folosind o conexiune securizată SSL în timpul tranzacției, menținând informațiile confidențiale și securizate.