RETURNAREA PRODUSELOR

Puteţi anula sau returna comanda, fara invocarea vreunui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la data la care ati receptionat produsul, conform Legii nr.130/2000.

 

Montblanc Romania garantează o rambursare integrala cu condiţia ca toate produsele să fie returnate în aceeaşi stare în care erau la primire. Acest lucru înseamnă că produsele nu trebuie să fi fost deteriorate, modificate şi orice eticheta a produsului să fie intacta. Certificatul de garantie trebuie de asemenea sa fie returnat. Nu se returneaza costul de transport.

Nu se pot returna consumabilele si produsele care au fost personalizate: instrumentele de scris care au fost gravate si/sau articolele de pielarie care au fost embosate la cererea si cu acordul scris al clientului.

Dacă doriţi să anulaţi sau să returnaţi comanda, vă rugăm să ne transmiteţi o notificare prin e-mail la office@montblancboutique.ro sau contactati-ne telefonic, M: 0770 322 793.

Rambursarea se face utilizând aceeaşi metodă folosită pentru efectuarea plăţii în cel mai scurt timp, cel mai târziu în termen de 2 zile de la primirea notificării dumneavoastră de anulare, cu condiţia ca noi să fi primit articolele.