LIVRAREA COMENZILOR ONLINE

Timp de livare: 24 de ore de la plasarea comenzii in timpul saptamanii de luni pana vineri. In cazul in care comanda este plasata vineri va rugam sa specificati daca doriti livrarea in ziua de sambata. Pentru comenzi plasate in week-end timpul de livrare este de 48 de ore.

In cazul in care plata comenzii se face prin ordin de plata livrarea produselor este conditionata de primirea in contul bancii nostre a contravalorii comenzii dumneavoastra.

COSTUL TRANSPORTULUI 

Valoare comandaIn BucurestiIn afara Bucurestiului
Mai mica de 250 LEI 20 LEI 25 LEI
Mai mare de 250 LEI Gratuit Gratuit

 

Toate comenzile sunt procesate folosind o conexiune securizată SSL în timpul tranzacției, menținând informațiile confidențiale și securizate.

Modalitati de plata:

  • Online cu card bancar: Visa sau MasterCard. Platile online vor fi procesate prin intermediul platformei MobilPay, in conditii de securitate maxima, fara a se percepe vreun comision suplimentar. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2).
  • Numerar sau ramburs. Modalitatea este valabila pentru cumparaturi de maxim 5000 de lei. Firma de curierat colaboratoare este Fan Courier.
  • Ordin de plata (Veti primi proforma cu detaliile de plata imediat dupa plasarea comenzii).
  • Depunere de numerar direct in contul bancii noastre.