SERVICIUL DE PERSONALIZARE ESTE DISPONIBIL IN MOMENTUL CAND ALEGETI UN INSTRUMENT DE SCRIS.

Optiunea de gravare este setata pe site-ul nostru numai pentru instrumentele de scris care pot fi gravate. Alegeti instrumentul de scris si fontul pe care il doriti pentru gravare si adaugati-le in cosul de cumparaturi.


GRAVAREA INSTRUMENTELOR DE SCRIS

Pentru a oferi instrumentului de scris o notă specială și personală, Montblanc Romania oferă serviciul de gravare a numelui si a prenumelui si/sau a inițialelor ( maxim 13 caractere). Gravarea se face pe suprafata de culoare neagra, pe capacul instrumentului de scris. Costul gravării: 90 lei, TVA inclus. Serviciul este disponibil in Romania, online si in Boutique-ul Montblanc, Calea Victoriei 60-64.


PERSONALIZAREA CUTIILOR DE PREZENTARE CARE INSOTESC PRODUSELE MONTBLANC

Instrumentele de scris Montblanc, accesoriile din piele, ceasurile și accesoriile pentru bărbați sunt livrate individual in cutii / casete de cadou pentru a oferi un aspect elegant. Selectati produsul si puteți alege să personalizați cutia acestuia cu textul sau logo-ul dorit.


EMBOSAREA ARTICOLELOR DIN PIELE

Serviciul nu este disponibil in Romania, embosarea se va face in Germania pe baza comenzii dumneavoastra. Se pot embosa initialele numelui dumneavoastra (pana la 4 initiale maxim) pe urmatoarele produse Montblanc: portofel, agenda, notes, etui pentru instrumentul de scris sau pe alt accesoriu din piele. Embosarea se poate realiza doar de catre departamentul specializat de la sediul central Montblanc din Hamburg. In cazul in care solicitati acest fel de personalizare va rugam sa ne contactati. Produsele personalizate nu pot fi schimbate sau returnate.