CUM COMAND ONLINE?

Online cumparati rapid si in siguranta. Tot ce trebuie sa faceti este sa urmati cativa pasi simpli. Iata cateva detalii despre fiecare etapa:

Cautati produsul dorit:

Navigati in categoriile de produse direct din meniul afisat central sau puteti cauta un produs direct in campul special de cautare.

Adaugati produsele dorite in cosul de cumparaturi prin selectarea butonului “Adauga in cos":

Puteti adauga in cos mai multe produse, din categorii diferite.

Verificati comanda dumneavoastra:

Dupa adaugarea fiecarui produs, sunteti directionat automat la cosul de cumparaturi, aici puteti sa vizualizati lista produselor selectate, sa actualizati cantitatea sau sa renuntati la unul sau la toate produsele selectate.

Efectuati clic pe „FINALIZARE COMANDA“ pentru a finaliza comanda. Veți fi întrebat dacă doriți să plasați comanda cu sau fără un cont de client. Vă recomandăm să comandați cu un cont de client pentru a vizualiza oricand doriti comenzile dumneavoastra.

Selectati facturarea comenzii:

Persoana fizica SAU Persoana juridica           

Regimul facturilor fiscale, în vigoare de la 1 ianuarie 2013, este stabilit prin:

– Art. 155 din Legea nr. 571/2003 privind Codul Fiscal, cu modificările şi completările ulterioare;

– Ordonanţa Guvernului nr. 15/2012 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 571/2003 privind Codul Fiscal

– Hotărârea Guvernului nr. 1071/2012 pentru modificarea şi completarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 571/2003 privind Codul Fiscal, aprobate prin – – Hotărârea Guvernului nr. 44/2004 au fost aduse modificări privind utilizarea facturilor fiscale.